Ce mai e nou in domeniul beauty?

Daca esti pasionat de beauty, atunci sigur ai vrea sa stii tot ce e nou in domeniu. Iar noile tendinte nu trebuie sa iti lipseasca din vedere!

Inovatii in domeniul infrumusetarii

Inovatiile in domeniul infrumusetarii sunt intotdeauna un subiect de interes pentru femei dar si pentru barbati, iar industria beauty se straduieste sa le tina pasul.

Spre exemplu, femeile isi doresc din ce in ce mai multe servicii personalizate, care sa le ajute sa arate cat mai bine iar saloanele ofera acum servicii precum analiza pielii.

De asemenea, din ce in ce mai multa lume cauta servicii de epilare cu laser, acesta fiind si subiectul nostru de discutie de astazi.

Noile metode de epilare cu laser

Epilarea cu laser este o metodă eficientă de a îndepărta părul nedorit. Există mai multe tipuri de aparate si lasere folosite pentru epilare, fiecare având propriile avantaje și dezavantaje. Unul dintre cele mai noi si populare este laserul Dioda, cautat pentru eficienta si beneficiile lui. 

Laserele Dioda au fost introduse relativ recent pe piata si sunt considerate a fi cele mai eficiente.

Pe langa beneficiul principal al eliminarii parului nedorit, acesta poate trata inclusiv acneea, foliculita sau leziunile pigmentare.

Este important sa consulti un dermatolog sau sa alegi un salon de infrumusetare de incredere, cu persoane specializate, care vor sti sa te indrume in a alege cea mai potrivita optiune pentru nevoile tale.

Laserul Dioda

Laserul Dioda este un dispozitiv medical care emite o lumina infrarosie puternica. Aceasta lumina are capacitatea de a patrunde adanc in tesuturi si de a distruge foliculii pilosi fara efecte adverse. Deoarece fiecare persoana are un numar diferit de foliculi pilosi si o sensibilitate la lumina variabila, se recomanda ca tratamentele sa fie adaptate in functie de aceste caracteristici individuale. 

Tratamentul cu laser dioda este extrem de eficient pentru indepartarea pilozitatii de pe toate zonele corpului, inclusiv cea faciala, si este potrivit pentru toate fototipurile.

O alta inovatie a acestui tip de laser de la PrimeLase e faptul ca nu vei simti durere absolut deloc. Acest lucru este posibil datorita unui sistem de racire special conceput pentru a diminua orice disconfort.

In general sunt necesare intre 6-8 sedinte de epilare definitiva pentru a scapa complet de foliculii pilosi nedoriti. Chiar daca poate parea un serviciu scump la o prima impresie, facand un calcul realist vei realiza ca pe termen lung este mult mai rentabil decat epilarea clasica cu ceara sau alte metode de epilare definitiva mai putin eficiente.

Un dezavantaj al epilarii cu laser este faptul ca acest tratament nu este potrivit pentru toate persoanele. Din acest motiv e necesar sa alegi serviciile unor specialisti deoarece unele afectiuni sau tratamente medicamentoase nu sunt compatibile cu epilarea laser.