placeholder

Cazare Hotel Caciulata

Zona balneara Calimanesti-Caciulata atrage ani de ani sute de turisti si mai ales pe cei care au nevoie de un tratament cu apele termale, atermale si de izvor. Pentru a gasi cazare hotel Caciulata, aveti la dispozitie o gama larga de optiuni, statiunea fiind dotata cu suficiente locuri de cazare.

Indiferent de afectiunile de care suferiti, zona este recomandata ca prim mijloc de tratament natural, folosind forta apelor. Acestea sunt extrase de la peste 1200 de metri adancime cu sonde speciale si trateaza disfunctii la nivelul sistemului respirator, reproducator, renal si digestiv.

Pentru un sejur de trei stele, puteti opta pentru cazare Hotel Caciulata. Acest hotel apartine Complexului Balnear Cozia si are 202 camere disponibile. De asemenea, aici se pot organiza si conferinte stiintifice cu teme medicale sau de cercetare, copul hotelier avand 5 sali disponibile.

Toate camerele sunt dotate la standarde inalte, astfel ca fiecare are televizor color, acces la cablu TV si aer conditionat. Pe langa aparatele de ventilatie, baile sunt dotate cu dus si uscator de par, in asa fel incat dupa fiecare tratament la piscina va puteti spala si usca rapid.

Turistilor care opteaza pentru cazare Hotel Caciulata li se pune la dispozitie barul si restaurantul hotelului, astfel ca nu este necesar sa va deplasati in interiorul localitatii pentru a gasi un loc pentru pranz. Hotelul dispune de acces direct la piscinele interioare si la baza de tratament.

Baza de tratament a Complexului Balnear Cozia a fost recent modernizata si ofera servicii de calitate pentru orice tip de cura. Oaspetii care au optat pentru cazare Hotel Caciulata au acces la Aqua Parcul din Caciulata prin doua modalitati: fie prin culoarele interioare, fie prin curtea exterioara. Indiferent ca veniti cu copiii sau doar in cuplu, exista posibilitati de divertisment pentru fiecare membru al familiei.

Datorita climatului temperat cu influente mediteraneene, turisti din toata lumea si mai ales din Romania se opresc pentru cateva zile la Caciulata. Statiunea este foarte populara mai ales in timpul verii si toti care vin aici se cazeaza cu incredere intr-una din unitati. Fiind atat de renumita datorita beneficiilor in planul sanatatii, oferta de cazare Hotel Caciulata are un nivel ridicat de calitate a serviciilor si a conditiilor de cazare.

Pe langa apele termale, atermale si minerale, zona Caciulata este renumita si pentru Manastirea Cozia. Ctitorita de Mircea cel Batran, aceasta a mai fost restaurata de Neagoe Basarab si Stefan Cantacuzino si poate fi vizitata oricand. Luna de luna, sute de turisti aflati in trecere in aceasta zona se opresc pentru a admira arhitectura si maretia lacasului de cult. Acesta a fost declarata monument de interes national.

Pentru cei interesati sa petreaca cateva zile in tara si sa beneficienze de efectul vindecator al apelor minerale, statiunea este o varianta perfecta de concediu in Romania. Datorita padurilor, aerul este permanent oxigenat si de aceea orice sejur petrecut aici ajuta turistii sa isi incarce bateriile si sa se elibereze de stresul acumulat in timpul anului. Pentru cazare Hotel Caciulata se recomanda sa verificati site-ul pentru ofertele disponibile si sa rezervati cat mai din timp.