Cauți servicii avocatură drept penal în București?

Găsirea unui avocat în București care chiar să se dedice trup și suflet problemelor tale poate fi grea, însă această căutare se poate opri începând de acum. Buju Stanciu și Asociații este biroul de avocatură care surprinde prin seriozitatea și eficiența serviciilor oferite. Pot găsi orice tip de avocat de care am nevoie aici?

Cauți un avocat dreptul muncii care să te ajute să îți rezolvi problemele în cel mai scurt timp posibil? Dacă răspunsul tău este da, atunci te afli în locul care trebuie. Echipa noastră este pregătită să te ajute indiferent de aria de expertiză de care ai nevoie.

Citește în continuare pentru a afla totul despre ariile noastre de expertiză și despre motivele pentru care ar trebui să ne alegi pe noi!

Află când ai nevoie de un avocat în dreptul penal

Un avocat penalist e responsabil de aplicarea următoarelor reguli pentru a-și proteja clienții prin impunerea a tot felul de sancțiuni.

Aveti nevoie de un astfel de avocat dacă vă aflați în cel puțin unul dintre următoarele cazuri:

 • În cazul unei infracțiuni rutiere în care au fost incorporate cel puțin una dintre următoarele situații: omor, furt, conducerea fără permis sau sub influența alcoolului/substanțelor interzise, accidente cu vătămări corporale.
 • Cazurile ce au în vedere transportul sau deținerea de substanțe interzise.
 • Ultraj.
 • Ruperea de sigilii.
 • Traficul de persoane.
 • Uciderea din culpă.
 • Criminalitate informatică.
 • Deținerea de acte false.
 • Falsificarea actelor.
 • Darea sau luarea de mită.
 • Orice alte infracțiuni.

În termeni cât se poate de simpli, un avocat penal este responsabil de orice infracțiune gravă de tip: omor, furt, fals, accident, viol, etc.

De ce la Buju Stanciu și Asociații se găsesc cei mai buni avocați

Echipa noastră de avocați profesioniști surprinde prin profesionalismul pe care îl demonstrează la fiecare caz. Noi ne asigurăm că oferim cele mai bune servicii de avocatură de pe această piață. De ce ar trebui să ne alegi pe noi?

Biroul nostru de avocatură este pregătit să te ajute indiferent de situație cu rezolvarea problemelor desprinde din următoarele arii de expertiză.

Aria de expertizăDreptul imigrațieiDreptul fiscal
Servicii oferiteConsultanță privind dobândirea cetățeniei;Permise temporare/pe termen lung de ședere;Reînnoirea și prelungirea permisului de ședere;

Faliment;Restructurare/ insolvență; Revizuiri și litigii fiscale;Servicii de prețuri de transfer;
Arii de expertizăProprietatea intelectualăAchiziții publice
Servicii oferiteDrepturi de autor;Protecția a drepturilor de autor;Publicitate și marketing;Combaterea pirateriei;Management;Consultanță juridică;Reprezentare în litigii de încheiere a contractelor de administrare;Asistență în elaborarea documentelor;

Singurul birou de avocatură de încredere!

Ce ne recomandă? Suntem mai mult decât siguri că oricine poate veni și se poate lăuda cu ceea ce face, dar puțini sunt cei ce spun adevărul. Buju Stanciu și Asociații este un birou de avocatură care pune accent pe următoarele lucruri:

 1. Responsabilitate;
 2. Încredere;
 3. Confidențialitate;

În continuare, îți vom prezenta câteva dintre motivele pentru care ar trebui să ne alegi pe noi!

 1. Întotdeauna vei avea atenția noastră absolută. Suntem numai ochi și urechi atunci când vine vorba de problemele tale. Vom asculta cu atenție fiecare detaliu pentru a-ți oferi rezolvările cele mai eficiente.
 2. Ai parte de toată confidențialitatea de care crezi că ai nevoie. Orice lucru discutat în biroul nostru, rămâne în biroul nostru.
 3. Rezolvările la problemele tale vor veni în cel mai scurt timp cu putință.
 4. Suntem serioși și punem accent pe nevoile tale ca actual/viitor client.
 5. Ne aflăm într-o continuă învățare, pentru a crește gradul de eficiență al serviciilor oferite de către echipa noastră.

Îți oferim cele mai profesioniste servicii de avocatură!

Buju Stanciu și Asociații este un birou de avocatură dedicat problemelor oamenilor care au nevoie de ajutorul unor profesioniști. Muncim zi și noapte pentru a ne dezvolta pe plan profesional și pentru a-ți oferi cele mai bune servicii de pe această piață.

Seriozitatea cu care lucrăm ne recomandă. Suntem oameni responsabili și de încredere. Lucrăm eficient și venim cu rezolvări eficiente cât se poate de repede pentru tine. Problemele tale rămân între pereții biroului nostru.

Atunci când ai nevoie, nu uita să apelezi la cea mai bună firmă de avocatură din București. Suntem mai mult decât siguri că nu te vom dezamăgi!