Case de vânzare în Sibiu – oferte imobiliare pentru toate gusturile și toate bugeteleÎncepe călătoria în viață alături de New Concept Living. Efectuarea unei tranzacții imobiliare este una dintre cele mai importante călătorii pe care le veți face în viață. Pentru succesul acesteia trebuie să vă asigurați că aveți echipa potrivită alături. Oferta imobiliară New Concept Living cuprinde numeroase case de vanzare in Sibiu, potrivită pentru toate bugetele și pentru toate preferințele clienților noștri.

Casele de vânzare sunt amplasate în Sibiu sau zonele limitrofe și se predau fie la stadiul de gri (construcții noi), fie finisate la cheie, eventual și complet mobilate și utilate. Prețul acestor case de vânzare diferă în funcție de locație, suprafața utilă a locuinței, dar și suprafața utilă a terenului aferent.

De asemenea, prețul mai mare al unei case de vânzare poate fi determinat de beneficiile complementare pe care le are locuință. Pivnița, podul, terasa mare, finisajele deosebite, garajul, sunt doar câteva dintre beneficiile pe care clienți le apreciază la o casa de vanzare.

Clienții își doresc case cu teren mare, frumos amenajat. De asemenea, prioritatea au casele care au acces auto în curte. Cele mai vândute sunt acele case de vânzare amplasate în zone rezidențiale, căi de acces asfaltate și iluminate.