Casa Kevin – un camin de batrani care respecta toate masurile de preventie impotriva raspandirii Covid-19

Căminul de bătrâni Casa Kevin este situat pe DN 7, în localitatea Bascov, la numai 3 km de municipiul Pitești. Locația este splendidă, într-un loc liniștit, în apropierea unei păduri.

La Casa Kevin, bătrânii trăiesc într-un mediu sigur, în care sunt îngrijiți cu blândețe de un personal calificat, cu experienţă în domeniu şi care oferă cu drag servicii medicale şi psihologice necesare întreţinerii şi îmbunătăţirii sănătăţii bătrânilor.

Pentru că persoanele de vârsta a treia reprezintă o prioritate socială, în căminul nostru dorim să oferim un mod de viață autentic, respectuos, familial și sănătos persoanelor vârstnice care vin aici. Ajunși la vârsta senectuții, bătrânii noștri au dreptul de a se bucura de o viață liniștită, de a uita de singurătate.

Amplasarea căminului în mijlocul naturii oferă o oază de liniște. În plus, prin grija și supravegherea atentă a unui personal calificat și riguros selectat, încercăm să respectăm și să satisfacem drepturile persoanelor vârstnice (la îngrijire medicală, religie, susținere familială și comunitară).

La noi părinții sau bunicii dumneavoastră se vor simți ca acasă!

Purtarea echipamentului corespunzător (măști, mănuși, halate și papuci de protecție) de către toți angajații/colaboratorii și respectarea tuturor măsurilor de prevenție împotriva răspândirii COVID-19, fac din centrul Casa Kevin un loc propice îngrijirii tuturor persoanelor în vârstă.

În această perioadă se evită, pe cât de mult posibil, contactul bătrânilor cu mediul extern, fără a fi luate toate măsurile de precauție necesare, iar vizitele familiilor nu durează mai mult de 5 minute, timp în care se păstrează o distanță minimă obligatorie de 3 metri între persoane.

Întreg personalul căminului a fost imunizat prin vaccinare, dar cu toate acestea se respectă în continuare toate regulile ca la carte.

Detalii cazare și dotări:

Căminul de bătrâni Casa Kevin pune la dispoziție 30 de locuri de cazare

Acestea sunt dotate cu tv, radio, internet. Băile sunt private.

Spațiul comun este format din sala de mese și zona exterioară (foișor, leagăn, grătar).

Servirea mesei:

Meniul zilei este variat și există posibilitatea de a alege felurile de mâncare.

Pentru cei care urmează un regim alimentar se pregătește un meniu separat, respectându-se restricțiile  alimentare ale fiecărui pacient.

Viața socială:

Activitățile la care pot lua parte rezidenții: jocuri (table, cărți), lectură, colorat, dans, plimbări, mers la biserică. De asemenea, în cadrul căminului se organizează activități adaptate la starea lor de sanatate (exemplu: pentru cei cu Alzheimer – colorat, dansat), activități gospodărești (croșetat, aranjat lenjerie etc.) și ocazional excursii și spectacole.

Cei interesați au la dispoziție și servicii de manechiură, pedichiură, coafor, frizerie.

Sărbătorile se petrec cu cine festive, tort, împodobirea bradului (de Crăciun), înroșitul ouălor (de Paște), diverse cadouri.

Familia poate participa la activitățile din cadrul căminului sau poate lua vârstnicii pentru activități în afară.

Animalele de companie nu sunt permise.

Programul unei zile:

Rezidenții noștri se bucură de diverse activități și atenție din partea personalului.

Sănătate și îngrijire:

Personalul medical este format din medic de familie, medic psihiatru, asistente și infirmiere. Medicii vin săptămânal în cadrul căminului.

Tratamentele medicale care se pot realiza în cadrul căminului sunt administrarea medicamentelor, injecții, perfuzii.

Recoltarea probelor pentru analizele medicale se face in cadrul centrului pentru cei care nu se pot deplasa.

Condiții de acceptare:

Căminul de bătrâni Casa Kevin se adresează tuturor vârstnicilor. Cei interesați sunt rugați să contacteze căminul. În cazul în care nu mai sunt locuri disponibile, există și o listă de așteptare.

Detalii tarife:

Prețul pentru o persoană este de 3000 lei /luna.

Strada. Bisericii, nr.4, comuna Bascov, judetul Arges

Caminul Casa Kevin este situat la 3 km de Pitesti

Telefon:

0721 958 667

Emailcamincasakevin@yahoo.com

Website https://camin-casakevin.ro/