placeholder

Cărucioare ieftine pentru gemeni – Viața cu doi copii nu trebuie să fie scumpă!

Să ai un copil cu o persoană pe care o iubești este o minune și o fericire ce nu are nicio explicație îndeajuns de bună de pus în cuvinte omenești. Imaginați-vă câtă fericire este când atunci când vin doi copilași deodată! Desigur, munca va fi dublă și costurile vor fi duble. Totuși, dacă punem problema doar din aceste puncte de vedere, s-ar putea să nu reușim să ne bucurăm de frumusețile vieții alături de gemeni. Să nu uităm că și bucuria va fi dublă și iubirea va fi dublă și, cu siguranță, momentele frumoase vor fi duble! Astăzi vorbim despre cărucioarele ieftine pentru gemeni, ca modalitate de a-ți echilibra bugetul.

Cărucioare ieftine pentru gemeni

Adevărul este că atunci când ne setăm pe o gândire și o mentalitate pozitivă, atragem spre noi lucruri bune și situații care să ne facă viața mai ușoară. Așa că, imediat ce te relaxezi după aflarea veștii că vei avea nu una, ci două bucurii, trebuie să începi să gândești totul la dublu: două rânduri de hăinuțe, două rânduri de scutece și biberoane și, nu în ultimul rând, două cărucioare pentru copii.

Totuși, îți spunem din experiență că, atât din punct de vedere practic, cât și financiar, o alegere mai bună decât două cărucioare separate care să necesite 4 mâini sunt cărucioarele pentru gemeni.

Din acest motiv, noi am făcut o analiză privind subiectul cărucioare ieftine pentru gemeni pe internet, pentru a te scuti de câteva ore de căutat și a-ți oferi câteva ore în plus pentru tine.

Haideți să vedem ce caracteristici trebuie să aibă un cărucior ieftin pentru gemeni, pentru a se ridica la standarde calitative bune.

Spătar reglabil individual

Bebelușul sau, în cazul de față, bebelușii, vor petrece mare parte a timpului în șezut, fie că sunt așezați în premergătoare, în scăunele, în pătuț, pe podea sau într-un cărucior.

Din acest motiv, este important să aibă parte de o susținere bună a spatelui, în cât mai mare parte a timpului posibilă. Mai mult decât atât, este important ca suportul pentru spate să se ajusteze în funcție de activitatea pe care o întrețin bebelușii.

Acest lucru este perfect valabil și în cazul cărucioarelor pentru gemeni. Atunci când ieșiți la o plimbare cu bebelușii, vă doriți, în primul rând, ca ei să stea comod și să se poată bucura de aerul proaspăt. În al doilea rând, vă doriți să stea liniștiți și să vă puteți bucura și voi, părinții, de plimbare.

În plus, în cazul cărucioarelor pentru gemeni, este important ca spătarele să fie reglabile individual pentru că, deși se spune că gemenii au o conexiune aparte, s-ar putea să nu vrea întotdeauna să facă același lucru ca și fratele sau sora sa. Spre exemplu, dacă bebelușul numărul unu vrea să doarmă, iar bebelușul numărul 2 vrea să se joace, dar spătarele nu sunt reglabile individual, ori va fi bebelușul numărul 1 obligat să doarmă într-o poziție incomodă, ori bebelușul numărul doi va rămâne fără susținerea de care are nevoie coloana sa.

Două coșuri pentru obiecte

Deși poate părea că necesitatea a două coșuri separate de depozitare este un moft, nu o nevoie, ținem să vă contrazicem. Atunci când există doi bebeluși, există de două ori mai multă nevoie de accesorii de luat la plimbare. Poate că bebelușii sunt gemeni și arată la fel, însă necesitățile lor vor fi întotdeauna diferite.

Din acest motiv, dacă puneți toate accesoriile bebelușilor la un loc, când veți avea nevoie de ceva, va trebui să scormoniți printre toate. Dacă le puneți separat, în două coșuri diferite, dacă bebelușul numărul unu are nevoie de ceva, veți căuta doar printre lucrurile sale, iar dacă bebelușul numărul doi are nevoie de ceva, veți căuta doar printre lucrurile bebelușului numărul doi.

Centura de siguranță cu prindere în 5 puncte

Centura de siguranță cu prindere în 5 puncte este obligatorie pentru orice tip de cărucior, fie că este scump, ieftin, destinat unui singur bebeluș sau destinat mai multor bebeluși. Noi recomandăm întotdeauna, indiferent de câți bebeluși aveți și indiferent de bugetul pe care îl aveți, să optați pentru centuri de siguranță cu prindere în 5 puncte, în defavoarea centurilor de siguranță cu prindere în 3 puncte. Centura de siguranță cu prindere în 5 puncte este cu mult mai sigură decât cea cu 3 puncte, pentru că va proteja bebelușul din mai multe direcții.

Unde găsești cărucioare ieftine pentru copii?

În cursul analizei noastre, am cercetat cu inima deschisă spre binele copiilor și părinților multe magazine online. Cel mai mult ne-au plăcut cărucioarele ieftine pentru copii de la Kidiko.ro. Aici am găsit cel mai bun raport preț-calitate.

Noi ne dorim tare mult să ajutăm părinții să înțeleagă că viața cu un bebeluș (sau mai mulți) nu trebuie să fie așa de scumpă cum încearcă industria să o facă să pară. Se găsesc o mulțime de produse de foarte bună calitate la prețuri reduse, exact așa ca și cărucioarele ieftine pentru gemeni sau simple din selecția Kidiko.ro.