Care sunt bonusurile studioului nostru

Un criteriu deloc de neglijat pe care orice viitor model il ia in calcul inainte de a alege cel mai convenabil studio de videochat il reprezinta bonusurile oferite din partea studioului, pe langa banii castigati pe site-uri. Le primesti de fiecare data cand ai o evolutie fie in incasari, fie in modul de lucru, rasplatindu-ti pe deplin eforturile tale ca model.

Un criteriu deloc de neglijat pe care orice viitor model il ia in calcul inainte de a alege cel mai convenabil studio de videochat il reprezinta bonusurile oferite din partea studioului, pe langa banii castigati pe site-uri. Le primesti de fiecare data cand ai o evolutie fie in incasari, fie in modul de lucru, rasplatindu-ti pe deplin eforturile tale ca model.

Art Studio vine mereu in sprijinul tau, oferindu-ti numeroase bonusuri  prin care poti cunoaste o satisfactie profesionala si un mediu de lucru motivant. Insa cel mai important bonus pe care il poti primi de la noi este corectitudinea, pentru ca ne dorim colaborari pe termen lung si modele motivate. Pentru a-ti rasplati din plin eforturile pe care le-ai depus, Art Studio iti ofera bonusuri sau prime de performanta de fiecare data cand vei reusi sa te situezi printre modelele de top:

Comision cumulativ

Acest sistem de bonusuri se adreseaza modelelor care lucreaza in cadrul studioului de videochat si permite ca acestea sa primeasca, pe langa comisionul standard brut de 65% din totalul incasarilor, un nou comision de:

 • – 2%, daca ai petrecut peste 90 de ore online in acea perioada;
 • – 4%, daca ai petrecut peste 100 de ore online in acel interval de timp;
 • – 2%, daca ai obtinut un venit total de peste 2000$ in acea perioada;
 • – 4%, daca ai obtinut un venit total de peste 4000$ in acea perioada;
 • – 6%, daca ai obtinut un venit total de peste 6000$ in acea perioada;
 • – 8%, daca ai obtinut un venit total de peste 8000$ in acea perioada;
 • – 10%, daca ai obtinut un venit total de peste 10.000$ in acea perioada.

Bonus de loialitate

Vei primi un bonus – cadou din partea noastra chiar incepand cu primele tale 6 luni de munca fara intreruperi in cadrul studioului, iar odata ce perioada in care ne vei sta alaturi creste, bonusul respectiv va fi si el pe masura fidelitatii tale:

 • – 1%, daca faci parte din echipa acestui studio de videochat timp de 6 luni legat;
 • – 2%, daca faci parte din echipa acestui studio de videochat timp de 1 an;
 • – 3%, daca faci parte din echipa acestui studio de videochat timp de 2 ani;
 • – 4%, daca faci parte din echipa acestui studio de videochat timp de 3 ani;
 • – 5%, daca faci parte din echipa acestui studio de videochat timp de 4 ani;
 • – 6%, daca faci parte din echipa acestui studio de videochat timp de 5 ani.

Bonus de recomandare

La interviul de angajare sustinut in sediul Art Studio Bucuresti ne poti prezenta una din prietenele tale, dornica sa colaboreze cu echipa noastra. Noi iti vom recompensa intentia de a ne mari familia si vei primi cate un bonus de cate 300$ pentru primele doua modele aduse la noi in studio, care decid sa faca parte din echipa noastra. Mai mult, fiecare efort in plus este rasplatit pe deplin, astfel ca, dupa a treia persoana recomandata, bonusul tau va creste la 500$. E atat de simplu si convenabil: impartasesti succesul tau cu alte persoane si iti rotunjesti veniturile. Care dintre prietenele tale crezi ca s-ar potrivi pentru rolul de model videochat?

Concursuri si premii lunare

Pentru a-ti stimula creativitatea si motivatia de a merge mai departe alaturi de noi, am ales sa organizam periodic concursuri rasplatite cu premii substantiale in bani sau alte beneficii. La Art Studio, fiecare model are o sansa reala de castig prin concursurile lunare organizate. Premiile oferite in cadrul studioului difera de la o luna la alta si pot consta fie in cadouri, bani sau discount-uri. Concursurile au premii variate, incepand de la telefoane mobile, tablete sau laptopuri, pana la pachete/sedinte cosmetice, excursii, vacante de lux si chiar masini. Concursurile si premiile lunare sunt dedicate atat modelelor aflate la inceput de drum, cat si celor cu experienta in domeniul videochatului.

Nu mai sta pe ganduri, intra in legatura cu cel mai cool studio videochat din Bucuresti acum.