Apartamente de vanzare Floreasca

In topul celor mai exclusiviste si atractive proprietati pe care cumparatorii de apartamente de lux le prefera, se afla in zona de nord a Capitalei, in cartierul cartierul Floreasca.

Atractia pentru aceasta zona este limpede de inteles. Investitiile majore si de succes in imobiliare au facut ca sectorul Floreasca sa devina unul profitabil, si sa devina unul dintre cartierele rezidentiale cele mai dorite de catre  cumparatorii de apartamente de vanzare de lux in zona de nord a Bucurestiului.

Reteaua de strazi linistite, cu multe spatii verzi, dar si imediata proximitate a multora dintre cele mai importante cladiri de birouri, restaurante si cluburi de lux, scoli, gradinite, terenuri sportive sau piscine, mall-uri, retele de transport public, metrou,  Parcul Verdi, Lacul Floreasca, reprezinta doar o parte din caracteristicile pentru care si tu ti-ai dori ca Acasa sa devina un apartament pe care il detii in sectorul Floreasca din Bucuresti.

Noi, ANG Luxury Properties, suntem prima companie din industria imobiliara care ne-am specializat strict pe sectorul de vanzari apartamente de lux din nordul Bucurestiului, cuprinzand in portofoliul nostru resedinte imobiliare in zona de nord a capitalei, incluzand aici si zona Floreasca.

Intrand pe site-ul ANG Luxury Properties, poti sa descoperi toata oferta de apartamentele de vanzare Floreasca, aplicand filtre care sa se potriveasca nevoilor tale: pret, an de constructie a imobilului, suprafata utila a apartamentului, etc.

Zona Floreasca, una dintre cele mai frumoase si vechi din Bucuresti, se situeaza in topul “revitalizarii imobiliare”, avad disponibile unele dintre cele mai exclusiviste resedinte imobiliare de lux, care pot satisface cele mai rafinate gusturi.

In portofoliul nostru vei gasi peste 100 de apartamente de lux de vanzare in zona Floreasca.

Indiferent de zona din nordul Bucurestiului in care cautati un apartament de lux de vanzare, indiferent de finisajele sau facilitatile dorite, ANG Luxury Properties va gasi oferta cea mai buna pentru dumneavoastra si va asteapta pentru sedinte de consultanta la sediul din One Herastrau Plaza, Strada Zagazului nr. 21