servicii funerare Timisoara

Angajații în servicii funerare în Timișoara se ocupă inclusiv de „rezervarea” preotului și corului bisericesc!

Niciun eveniment funerar nu poate avea loc fără participarea preotului și a dascălului. Oficierea tuturor slujbelor, din momentul depunerii la capela cimitirului până la înhumare, este realizată de reprezentanții clerului bisericesc. Angajații în servicii funerare în Timișoara se pot ocupa inclusiv de contactarea acestora, mai mult decât atât, pe lângă preotul care va conduce ceremonia, va putea fi cooptat și un cor bisericesc, pentru o slujbă extraordinară.

Cântările din cadrul evenimentelor de acest gen dau o notă de sublim și ating corzile sensibile ale sufletului, făcând întreaga slujbă una memorabilă. Serviciile unui cor îi impresionează profund pe cei veniți să își aducă un ultim omagiu persoanei decedate, de aceea multe dintre familiile îndoliate solicită participarea acestuia.

Prezența preotului este importantă nu doar pentru susținerea ceremoniilor, ci și pentru sprijinul moral și emoțional al rudelor îndoliate care caută un cuvânt de alinare. De asemenea, acesta poate oferi toate informațiile despre orarul de desfășurare a slujbelor și momentele cheie ce vor avea loc pe parcurs.

Firma de servicii funerare Timisoara va contacta, așadar, în funcție de doleanțele dumneavoastră, persoanele care vor oficia sau vor participa la efectuarea slujbelor de înmormântare.

servicii funerare Timisoara

Servicii complete pentru un „rămas-bun” onorabil

Lista serviciilor oferite de acești profesioniști în arta funerară este însă mult mai lungă, venind în ajutorul dumneavoastră în orice etapă organizatorică. De la constatarea decesului până la parastasul care încheie evenimentul, veți avea alături niște parteneri demni de toată încrederea. În acest fel, veți avea siguranța că nu ați uitat niciun amănunt important și că nu a fost încălcată nicio regulă. Toate rigorile și canoanele bisericești vor fi respectate în totalitate, iar cerințele dumneavoastră vor fi îndeplinite, pentru a avea liniștea sufletească că ați făcut totul ca la carte.

Perfectarea actelor necesare înhumării sau incinerării, îmbălsămarea și toaletarea decedatului, manipularea sicriului, facilitarea obținerii certificatului de deces sau a adeverinței de înhumare, a avizelor Sanepid sau documentelor eliberate de Procuratură, atunci când este cazul, precum și organizarea procesiunii intră în atribuțiile unei firme de servicii funerare Timișoara. Chiar și intermedierea actelor pentru locul de veci poate fi realizată prin intermediul acesteia.

Dacă vă faceți griji în privința transportului, logistica modernă de care dispune casa de pompe funebre permite transportul intern sau extern cu autofunerara, transportul invitaților sau însoțitorilor și transportul coroanelor, jerbelor și buchetelor de flori.

În condiții meteo cu temperaturi ridicate, închirierea capacului frigorific este o opțiune la care puteti apela, de asemenea. Dacă doriți un efect mai deosebit, se poate opta și pentru închirierea catafalcului cu lumini.

Repatrierea sau expatrierea intră tot în apanajul unei firme de servicii funerare în Timișoara. Persoana a decedat în afara țării? Echipa cu care colaborați va perfecta și actele necesare pentru ca cel drag să fie adus acasă în cele mai bune condiții. Posibilitatea de preluare din zona cargo a aeroportului este, de asemenea, pe lista de servicii oferite.

Vă gândiți la pregătirea pachetelor și a mesei de la finalul ceremoniei? Nu trebuie să vă faceți griji nici în această privință. Veți avea cele mai inspirate pachete pentru a le oferi celor prezenți, cu produse proaspete și delicioase, iar preparatele servite la restaurantul firmei vor fi apetisante și cu un decor elegant.

O firmă de servicii funerare în Timișoara vă stă alături de la primul apel telefonic, până la încheierea tuturor etapelor ce țin de eveniment. Cu ajutorul acesteia, aveți siguranța că totul va decurge impecabil.

Articol realizat de www.iagency.ro