placeholder

Amenajari interioare: Top 3 moduri prin care sa imbunatatesti aspectul sufrageriei tale!

Livingul este considerat camera cea mai primitoare dintr-o locuinta, fiind locul unde iti chemi invitatii si iti petreci o mare parte din timpul liber, pentru a te uita la televizor sau pentru a bea o cafea alaturi de cei dragi. Datorita acestor lucruri, trebuie sa te asiguri ca sufrageria este amenajata dupa bunul tau plac, cu elemente menite sa te induca intr-o atmosfera relaxanta si calduroasa.

Iata cele mai importante sfaturi de care sa tii cont daca doresti sa ai un living mai aspectuos!

  1. Alege noi draperii 

    Draperiile sunt elementul impactant dintr-o incapere, deoarece sunt in acelasi timp discrete, dar si evidente, fiind piesa de rezistenta in orice camera. Acestea sunt capabile sa iti transforme cu totul sufrageria, daca stii exact de ce ai nevoie. In functie de culoarea peretilor, a covoarelor si a mobilei, poti opta pentru diferite modele de draperii, cum sunt cele de la Hornbach.ro, care sa ofere camerei tale o noua infatisare. Daca iti doresti o camera foarte eleganta si sumbra, alege perdele de culori inchise sau nude, menite sa iti ofere o atmosfera intima. Daca, in schimb, doresti o incapere vesela si plina de viata, opteaza pentru culori vii, deschise, care sa infrumuseteze aspectul sufrageriei tale in mod pozitiv.

  1. Opteaza pentru lumini ambientale

    Lumina este un criteriu extrem de important intr-o camera, fie ca este vorba despre cea naturala sau cea artificiala. Daca iti doresti o atmosfera mai intima, poti plasa cateva lumini ambientale in apropierea canapelei, a televizorului si in micul spatiu destinat bautului de cafea sau cititului (daca detii un astfel de loc în sufragerie). Cele mai bune astfel de lumini sunt cele tip ghirlanda sau veiozele cu becuri inteligente. Cele care fac parte din prima categorie sunt extrem de cautate pentru rafinamentul de care dau dovada prin intermediul becurilor mari si vintage. Becurile led inteligente sunt o alegere extraordinara pentru orice locuinta. Acestea isi schimba atat culoarea, cat si intensitatea, astfel ca iti vor oferi o atmosfera de poveste de fiecare data cand doresti sa vizionezi un film sau sa citesti o carte. Sunt recomandate persoanelor pasionate de tehnologie, ce isi doresc un living modern.

  1. Foloseste plante de decor

    Plantele si florile decorative sunt elementul surpriza din fiecare locuinta, prin simplitatea, frumusetea si eleganta lor. Ele reprezinta alegerea perfecta in momentul in care doresti sa iti infrumusetezi sufrageria, asa ca opteaza pentru plante de interior, care sa iti schimbe starea de spirit de fiecare data cand pasesti in aceasta incapere. Cele mai bune locuri unde pot fi plasate acestea sunt pe masa, langa usa sau intre fotolii, deoarece trebuie asezate astfel incat sa fie la vedere, dar sa nu fie deranjante pentru privitor. Ele trebuie sa constituie doar un element de decor, aducand un plus de frumusete si eleganta.

    Asadar, in momentul in care aspectul sufrageriei tale nu te mai multumeste, trebuie sa faci mici schimbari in reamenajarea acestei incaperi. Opteaza pentru elemente inedite, care sa iti imbunatateasca si sa iti infrumuseteze livingul, astfel incat sa fii mereu multumit de felul in care arata locuinta ta. 

Sursa foto: Pexels.com