placeholder

Amenajarea unei grădini superbe în domeniu HoReCa

Sursă foto: Famousroses.eu

Dacă deții o afacere în domeniul HoReCa, știi că merită eforturile de a-ți fideliza clienții și a le pune la dispoziție tot ce este necesar pentru a se simți bine. Aceste eforturi sunt absolut vitale pentru a avea succes. Dincolo de a-ți livra serviciile cât mai profesional cu putință, există și alte variabile importante pe care trebuie să le iei în calcul, iar una dintre ele este reprezentată de crearea unui cadru primitor pentru clienții tăi.

Iată cum poți să amenajezi o grădină superbă în domeniul HoReCa, în doar câțiva pași simpli!

1.     Delimitează spațiul

Înainte de toate, este necesar să știi de la bun început unde vrei să amenajezi grădina afacerii tale. Este important ca aceasta să se integreze perfect cu arhitectura domeniului pe care îl deții, fie că vorbim despre un restaurant, o cafenea sau hotel. O grădină ar putea fi întocmai extensia de care afacerea ta are nevoie pentru a avea un plus de culoare și eleganță, indiferent de domeniul în care afacerea ta activează.

2.     Verifică solul

De asemenea, pentru ca speciile de plante pe care le alegi ulterior să aibă resursele necesare pentru a crește, este absolut necesar să verifici dacă solul este potrivit. În general, plantele de terasă, cele uzuale, au nevoie de un sol afânat, moale, în care apa poate pătrunde cu ușurință. Verifică dacă solul din perimetrul pe care l-ai ales pentru a-ți amenaja grădina îndeplinește aceste caracteristici. Poți face acest lucru utilizând orice unealtă pentru grădinărit.

3.     Speciile potrivite

Evident, partea cea mai interesantă este alegerea speciilor de flori și plante. Aici, singurul aspect căruia trebuie să-i acorzi atenție este reprezentat de densitatea frunzelor diferitelor specii: încearcă să eviți să-ți aglomerezi grădina cu specii care au frunze voluminoase. Poți opta cu încredere pentru unitate compozițională, alegând doar trandafiri de grădină, cum ar fi cei de la Famous Roses. Rezultatul va fi unul unitar, deosebit de estetic și care va mirosi incredibil.

4.     Alege decorațiunile

După ce ți-ai amenajat grădina, ai ales speciile și te-ai asigurat că acestea au la dispoziție toate resursele necesare pentru a crește și a se dezvolta armonios, nu-ți mai rămâne decât să alegi elemente de decorat. Fie că vorbim despre pitici de grădină, obiecte artizanale, garduri vii sau decorațiuni din lemn, toate vor aduce un plus de culoare și vitalitate. Dincolo de a fi o grădină amenajată frumos, aceasta va avea personalitate și un stil caracteristic.

5.     Beneficii practice

O grădină superb amenajată poate reprezenta, de asemenea, „un accesoriu” pe care îl poți folosi pentru a-ți fideliza clienții. Spre exemplu, poți lua în considerare posibilitatea de a amenaja, chiar în grădină, un spațiu pentru poze, cu un leagăn, un mic foișor sau chiar o bancă, pe care clienții tăi să le poată folosi drept cadru pentru a face poze. Cu siguranță clienții tăi se vor dovedi a fi încântați de o astfel de oportunitate.

În domeniul HoReCa este foarte important să fii exuberant, minimalist, modern să vii mereu cu idei și să ții pasul cu tendințele actuale. Astfel, o grădină superb amenajată, într-un stil care să reitereze personalitatea afacerii tale, este o idee pe care nu ar trebui să o treci cu vederea.