placeholder

Amanetare aur – O soluție pentru depășirea dificultăților financiare

Situațiile imprevizibile care pot apărea de-a lungul vieții generează, cel mai adesea, dificultăți financiare.

În aceste circumstanțe, se impune identificarea rapidă a unei soluții care să rezolve problema în mod eficient, rapid și sigur. Varianta care îndeplinește toate aceste criterii o constituie o casă de amanet, unde oricine poate obține un împrumut în schimbul unor garanții din aur.

Persoanele care se află într-un impas financiar își pot amaneta bijuteriile

Probabil că numeroase persoane aflate în situații de urgență au luat în considerare vânzarea unor bunuri și au încercat să găsească cea mai bună modalitate prin care să facă acest lucru. Bijuteriile din aur se încadrează cu succes pe lista bunurilor potrivite spre a fi amanetate atunci când posesorul acestora are nevoie urgent de o sumă de bani, aflându-se într-o situație care nu permite amânare.

Amanetarea aurului este o soluție mai mult decât convenabilă. După o evaluare minuțioasă, prețul aferent bijuteriei se achită pe loc, fără a fi nevoie de perioade de așteptare – așa cum s-ar fi întâmplat în cazul în care s-ar fi ales varianta riscantă de a vinde bijuteriile pe internet. În acest fel, persoanele care se confruntă cu o situație delicată din punct de vedere financiar își pot rezolva mai rapid problemele, amanetarea bijuteriilor fiind soluția salvatoare.

O persoană poate alege să amaneteze un ceas, o brățară, un inel sau orice altă bijuterie din aur la casa de amanet în schimbul unui preț corect, care este determinat în funcție de valoarea obiectului și de starea în care se află acesta. Prin urmare, renunțarea temporară sau chiar definitivă la o parte din bijuteriile de colecții poate fi cea mai sigură și rapidă variantă de a rezolva unele probleme financiare.

Bijuteriile amanetate sunt păstrate în siguranță

Persoanele care au în plan să își recupereze bijuteriile amanetate, nu trebuie să își facă griji cu privire la depozitarea acestora. Reprezentanții casei de amanet se vor ocupa ca toate bunurile să fie păstrate în siguranță până în momentul în care împrumutul este rambursat. În temeiul unui contract semnat în momentul amanetării bijuteriilor, există un termen de expirare al perioadei de răscumpărare.

Dacă proprietarul bijuteriilor nu dispune încă de suma necesară pentru a plăti împrumutul, poate alege să își prelungească contractul prin achitarea unui comision. Această opțiune este extrem de avantajoasă pentru persoanele care nu vor să renunțe definitiv la bijuteriile pe care le-au lăsat temporar în posesia casei de amanet. În schimb, dacă aceștia nu respectă termenul contractului și nu solicită o prelungire în timp util, bijuteriile devin proprietatea casei de amanet.

Luând în calcul toate avantajele, de la prețul plătit pe loc până la garanția integrității bunurilor pe perioada contractuală, amanetarea bijuteriilor din aur constituie soluția perfectă pentru persoanele care au nevoie cât mai repede de o sumă de bani și care nu își permit să piardă timp.

Spre exemplu, agenția TEZAUR oferă clienților serviciul de amanet de acasă, prin intermediul cărora aceștia pot obține rapid un împrumut, chiar din confortul casei cu doar câteva click-uri. Totodată, agenția pune la dispoziția clienților servicii online cu ajutorul cărora în urma încheierii unui contract de amanet (indiferent dacă acesta este încheiat prin agenție sau prin amanet de acasă) pot să își gestioneze online contractul.

Urgențele pot fi rezolvate mai rapid, fără a fi nevoie de îndeplinirea prea multor condiții, așa cum se întâmplă în cazul împrumuturilor bancare sau altor modalități de obținere a unui împrumut.