Airsoft, un sport practicat de foarte mulți fani ai jocurilor virtuale

Airsoft atrage tot mai mulți fani ai jocurilor virtuale. Scopul acestui joc este de a simula un conflict militar. Minim două echipe se adună și își testează abilitățile pe un teren special adaptat acestui sport.

Cei mai mulți jucători sunt fani ai jocurilor virtuale deoarece în Airsoft sunt multe trasee interioare care imită hărțiile din jocuri celebre de pe calculator. Orice joc de airsoft Bucuresti se joacă într-un cadru organizat astfel încât jucătorii să aibă parte de cele mai bune condiții și siguranță.

În airsoft sunt utilizate replici de arme. Acestea imită destul de bine armele reale, dar se folosesc bile de plastic pentru a nu provoca răni letale. Dacă nu ești echipat corespunzător, poți risca să fii lovit destul de tare, iar pielea să aibă de suferit câteva zile.

Alege un echipament special pentru joc

Un echipament complet, adaptat terenului pe care urmează să te joci, e binevenit oricând. Acesta trebuie să fie compus din ochelari de protecție, cască, haine militare și bocanci militari. O pereche de bocanci adecvați terenului vor oferi o mobilitate mult mai bună pe traseu.

Replicile de arme sunt foarte asemănătoare cu armele reale

Sunt foarte multe firme care produc replici de arme ce imită aproape perfect armele reale. Poți încerca o mulțime de tipuri de arme airsoft special adaptate pentru stilul tău de joc. Ai de unde alege, dintr-o gamă foarte largă de replici pe care cel mai probabil le știi din jocurile virtuale.

Muniția standard pentru jocurile de airsoft este formată din bile de plastic. Acestea au dimensiuni de până la 8 mm și o greutate variabilă în funcție de tipul armei și precizie. Tipurile de arme folosite în airsoft sunt diversificate. Cele mai populare sunt replicile automate și electrice. Acestea oferă o autonomie sporită. De asemenea, au o precizie foarte bună și îți permit să lansezi rapid un volum mare de bile.

Tipuri de arme folosite în airsoft

Jucătorii cu mai multă experiență de joc, preferă să folosească replici speciale pe gaz sau cu lansare pe bază de arc. Aceste replici au precizie bună de lansare dar sunt mai dificil de utilizat de un jucător începător.

Dacă nu ai mai încercat până acum să te joci airsoft, atunci trebuie să știi că nu este un sport foarte ușor, dar e plin de adrenalină și experiențe inedite. Învață cât mai bine regulile și urmărește câteva meciuri înainte de a te aventura. Doar așa o să înțelegi cum te poziționezi eficient pentru a-ți ajuta echipa.