Acoperisul modular modern – afla acum principalele beneficii

Cand vine vorba de invelitoarea acoperisului locuintelor, cu totii trebuie sa stim ca asamblarea unui acoperiș necesită utilizarea unor elemente solide și durabile și, în același timp, ușor de instalat. În articolul de astăzi, vă prezentăm avantajele acoperisului modular din otel – care constituie una dintre cele mai de incredere soluții din acest domeniu.

De ce merită să alegeți aceste tipuri de tabla, in sistem modular?

Un finisaj selectat corespunzător îi garantează acoperisului aspectul estetic și durabilitatea pentru mulți ani. Azi, exista o gama completa de modele, culori si accesorii, pentru orice gusturi si nevoi. In plus, avantajele acestor materiale te pot convinge:

 1. Asamblarea rapidă – soluțiile speciale de proiectare fac componentele să fie rapid și ușor de montat, fără a fi nevoie să de unelte costisitoare ori greu de gasit.
 2. Estetică ridicată – azi, elementele de acest nu includ șuruburi de fixare vizibile și sunt disponibile într-o gamă largă de culori, ceea ce le permite să fie adaptate la stilul acoperișului (si bineinteles, la cel al casei).
 3. Perforări speciale – produsele sunt echipate cu orificii speciale care asigură o circulație foarte bună a aerului în interiorul structurii acoperișului.
 4. Constructie durabila – tiglele metalice de azi, din oțel sunt produse caracterizate prin caracteristici funcționale excelente. Care sunt avantajele invelitorii din oțel?
 5. Nu solicita întreținere și îngrijire
 6. Este rezistenta la intemperii
 7. Ofera posibilitate de adaptare la stilul traditional si modern al caselor
 8. Un important avantaj al elementelor din oțel constă și în prețul competitv cu alte tipuri de materiale.

Alegeți produsele Budmat – tigla metalica premiata international

Tabla moderna din oțel reprezinta componente de înaltă clasă pentru finisarea acoperișului. Dacă sunteți în căutarea unor soluții estetice și de încredere în acest domeniu, alegeți sistemele modulare, practice și durabile de la Budmat Romania.

Garantia Budmat – estetica fara repros, consistenta in culoare, rezistenta si durabilitate

In Europa, Budmat a primit distinctii si premii precum:

 • Medaliat cu aur la MTP Budma 2014,
 • Premiul pentru cel mai bun acoperis in 2015 la Targul Budpragers Minsk,
 • Recomandarea Asociatiei Poloneze a Montatorilor pentru acoperisurile din tigla metalica,
 • Trofeul Casca de Aur la targul Interbud.
 • Două medalii de aur de la expoziția internațională de construcții Budma 2022 pentru Como si Iron Click

Invelitorile metalice pentru acoperiș – în topul materialelor preferate pentru acoperișuri, conform datelor recente oferite de studii FW Dodge și GMI

Evenimentele globale recente (precum incendiile ori alunecarile de teren) i-au determinat pe consumatorii din intreaga lume sa arate un interes crescut pentru opțiunile de acoperișuri metalice – care sa reziste mai bine la furtuni, inghet, vant, mizerie etc. In plus, capacitatea acoperișurilor metalice cu strălucire redusă de a reflecta aproximativ 85% din căldura solară permit utilizatorilor să economisească energie, susținând astfel cererea de pe piața acoperișurilor metalice. 

Budmat este un producător de top de acoperișuri, fiind liderul pietei de invelitori metalice din Polonia. Întreaga sa experiență se centrează pe dezvoltarea de sisteme de invelitoare si acoperire, pentru construcții de orice tipuri. Din 1991 pana acum, de pe poarta fabricii au ieșit mereu produse sigure, de cea mai bună calitate, oferindu liniște sufletească pentru anii următori, miilor de familii ce au avut încredere în acest nume.

Cereti acum o oferta la sistemele modulare de invelitori Budmat și va bucurati de montaj rapid si usor, aspect premium si garantie de pana la 50 de ani!