Daily Workout – un nou concept, o noua sala de fitness

Daily Workout este un club de fitness, situat la Piata Ambrozie, la 3 minute de mers fata de statia de metrou Nicolae Grigorescu. Sala are ceva istoric in spate, fiind cunoscuta de cei care locuiesc in imprejurimi, iar recent am hotarat sa ii dam un refresh, din toate punctele de vedere.

Avand o suprafata de aproximativ 250mp, intram in categoria salilor de cartier, mai micute, dar ne mandrim cu acest lucru. Aproape toti clientii care frecventeaza sala se cunosc intre ei si, impreuna, intretinem mereu o atmosfera foarte placuta si primitoare.

Sala este complet utilata si, pe langa aparatura de fitness, avem disponibile si alte servicii, cum ar fi acces la un solar vertical sau evaluari efectuate pe un cantar de analiza corporala.

Avem antrenori cu experienta, care ofera sedinte de personal training, iar in plus permitem si accesul antrenorilor din afara, care vor sa isi aduca la noi clientii.

Accesul in sala se face fie pe baza alegerii unui abomanent din oferta curenta, dar lucram si in parteneriat cu 7card si Fitpass.

Va asteptam la un antrenament!

Date de contact:

B-dul. Camil Ressu 41, et. 1, sect. 3, Bucuresti

Tel: 0770.483.343

e-mail: contact@dailyworkout.ro

www.facebook.com/DailyWorkoutBucuresti

www.instagram.com/daily.workout.bucuresti

www.dailyworkout.ro

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????‡????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????«????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????…?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????