epilare definitiva Bucuresti Epil Point Romania

5 motive pentru care sa optezi pentru epilarea definitiva

Vrei sa scapi de problemele si de stresul cauzate de parul nedorit de la nivelul corpului? Dar in acelasi timp nu te-ai hotarat inca daca sa apelezi la tratamentele de epilare definitiva? Ei bine, daca inca nu te-ai decis in acest sens, in ceea ce urmeaza sunt punctate principalele 5 motive pentru care merita sa ai in vedere procedurile de epilare definitiva Bucuresti.

1. Disconfort minim sau chiar zero

Primul motiv in favoarea epilarii definitive este cel care vizeaza disconfortul resimtit in timpul si dupa aceste proceduri. Pe durata sedintelor de epilare definitiva cu lumina intens pulsata exista posibilitatea de a simti un minim disconfort reprezentat de o senzatie de piscatura. Aceste senzatii sunt resimtite in momentul in care lumina intens pulsata este transmisa catre piele si catre radacina firelor de par. Insa de foarte multe ori exista pacienti care nu resimt nici cel mai mic disconfort.

2. Piele fina si catifelata timp indelungat

Un alt doilea motiv care recomanda epilarea definitiva este faptul ca te vei putea bucura de o piele catifelata si fina pentru timp indelungat. Odata ce sedintele cuprinse in cadrul tratamentului initial de epilare definitiva Bucuresti sunt incheiate, tot ceea ce mai trebuie sa faci este sa apelezi la 1 sau 2 sedinte anuale pentru a intretine rezultatele obtinute in cadrul celor 8-12 sedinte ale tratamentului initial de epilare definitiva. Cu alte cuvinte, odata incheiat tratamentul initial de epilare definitiva te vei putea bucura de pielea catifelata pe care ti-ai dorit-o cu atat de multa ardoare.

3. Faci economie de bani

Un alt argument in favoarea epilarii definitive este reprezentat de economia de bani pe care o poti face optand pentru aceste tratamente si proceduri. La prima vedere costurile pentru epilarea definitiva sunt mai mari comparativ cu alte proceduri de epilare. Insa daca privim in perspectiva, costurile sunt mult mai avantajoase.

Acest lucru datorita faptului ca sedintele de epilare definitiva Bucuresti sunt incheiate intr-un interval de aproximativ 10 luni, iar rezultatele de lunga durata vor mai necesita doar 1 sedinta anuala de intretinere. De cealalta parte, epilarea clasica presupune sedinte la intervale mai scurte de timp, iar rezultatele sunt intotdeauna doar pe termen scurt.

4. Faci economie de timp

Ajungem si la un al patrulea motiv, si anume economia de timp. Daca epilarea clasica necesita uneori sedinte saptamanale sau cel mult la cateva saptamani, epilarea definitiva inseamna un numar cuprins intre 8 si 12 sedinte la intervale de 4-6 saptamani. Iar mai departe nu este nevoie decat de intretinerea rezultatelor initiale. Altfel spus, odata incheiat tratamentul de epilare definitiva, nu vei mai pierde timp pentru a obtine pielea fina pe care ti-o doresti, economisind timpul investit in sedintele de epilare clasica.

5. Fara efecte adverse

Nu in ultimul rand merita amintit si argumentul referitor la faptul ca sedintele de epilare definitiva Bucuresti nu au efecte adverse asupra organismului. Echipamentele folosite sunt sigure si autorizate din punct de vedere medical. Prin urmare te bucuri de o piele fina, obtinuta cu un disconfort minim si fara riscuri la adresa organismului.