4 servicii importante de care se bucură seniorii într-un cămin de bătrâni

Cauți să alegi cel mai bun camin batrani sector 1 pentru vârstnicii din familia ta? Începe prin a studia serviciile pe care un astfel de azil îl oferă oaspeților, pentru a fi sigur că bunicii și părinții tăi se vor bucura de un trai decent și, în același timp, se vor simți bine îngrijiți.

De la serviciile medicale, până la alimentația zilnică și modul în care arată dormitoarele, toate sunt elemente esențiale, pe care este bine să le iei în considerare înainte de a lua o hotărâre!

Serviciile medicale, esențiale într-un cămin bătrâni sector 1

Atunci când ajung la o vârstă înaintată, seniorii au nevoie de foarte multă atenție din partea celor din jur. Sănătatea începe să le fie șubrezită de timp, motiv pentru care accesul la un medic de familie, la un cardiolog, un ortoped, un nutriționist sau un chirurg este extrem de important. Locuind singuri în propriile case, bătrânii uită deseori să își ia medicamentele sau nu pot să meargă singuri la doctori atunci când este necesar, iar aceste obiceiuri nesănătoase le pot fi fatale. În schimb, într-un azil au acces la servicii de top, care le salvează viața.

Un mediu plăcut, mereu curat

Reprezentanții azilului de bătrâni se ocupă constant de igienizarea spațiului în care seniorii trăiesc, de spălarea și schimbarea așternuturilor, dar și de îndepărtarea prafului. În același timp, hainele vârstnicilor sunt mereu spălate și pregătite pentru a fi purtate. Curățenia este cea care contribuie la crearea unei atmosfere plăcute, pe care vârstnicii o merită în fiecare zi.

Un plan alimentar corect

Zi de zi seniorii se bucură de câte 3 mese principale, dar și de câte 2 gustări. Toate acestea sunt pregătite din ingrediente sănătoase, după rețete atent alese și gândite împreună cu un nutriționist. Astfel, alimentația este una potrivită pentru cei vârstnici, venindu-le în întâmpinarea nevoilor pe care le au din punct de vedere fizic, dar și din punct de vedere a sănătății. Reprezentanții azilului realizează inclusiv planuri alimentare personalizate atunci când este nevoie.

Acces la spații comune atent amenajate

Un alt aspect important, pe care este recomandat să îl iei în considerare este referitor la spațiile comune de care seniorii se pot bucura. De exemplu, livingul este atent mobilat și amenajat astfel încât bunicii și părinții să poată petrece timp de calitate aici, fie că aleg doar să stea de vorbă, să joace cărți, șah, table ori alte jocuri de societate. Mai mult, bunicii și părinții au acces la o bibliotecă generoasă, de unde își pot alege titluri de care să se bucure în fiecare zi. Având în vedere că lectura stimulează mintea, este chiar indicat ca persoanele în vârstă să își ocupe timpul cu această activitate interesantă.

Mergi la o vizionare!

Dacă nu ești încă sigur în privința unui azil de lux, poți merge fără probleme la o vizionare. În cadrul unei vizite, vei putea vedea care este atmosfera în incinta căminului de bătrâni, cum arată dormitoarele, cum sunt pregătite mesele, dar și care sunt mijloacele de comunicare la care au acces seniorii. Discutând cu reprezentanții azilului vei obține inclusiv detalii despre partea financiară și vei putea alege pachetul care se încadrează în bugetul de care dispui.

BatranetiFericite.roeste la dispoziția tuturor seniorilor care au nevoie de un loc în care să trăiască și unde să se simtă ca parte dintr-o comunitate. Este vorba despre un camin batrani preturi atractive, unde programul de vizite este unul flexibil și care te va ajuta să ai certitudinea că părinții și bunicii vor fi foarte bine îngrijiți.

Date de contact:

Telefon: 0722 624 264

E-mail: contact@batranetifericite.ro