dezinfectanti profesionali

4 lucruri pe care ar trebui sa le dezinfectezi cu dezinfectanti profesionali

In ziua de astazi, lumea este in stare sa dezinfecteze orice le cade in mana sau se afla la vedere. Totusi, nu se poate spune ca oamenii dezinfecteaza chiar tot ce ar trebui pentru a garanta eliminarea completa a virusurilor si bacteriilor.

Drept urmare, iata care sunt 4 dintre lucrurile pe care ar trebui sa le dezinfectezi – de care probabil ai uitat – aproape zilnic. Desigur, atunci cand vine vorba de dezinfectare corespunzatoare, este indicat sa te bazezi doar pe dezinfectanti profesionali. Un dezinfectant gel pentru maini nu este potrivit pentru combaterea virusurilor de pe suprafete, de exemplu.

Butoane si manere

Majoritatea sunt de parere ca, decat sa dezinfecteze manerul usii de la intrare, mai bine isi dezinfecteaza mainile si rezolva problema. Ei bine, problema nu poate fi rezolvata in acest fel.

Microbii, bacteriile si virusurile nu parasesc suprafetele dupa un anumit timp – in schimb, acestea se inmultesc si de obicei, calatoresc prin interiorul casei tale. Pe scurt, nu trebuie sa sari peste utilizarea unor dezinfectanti profesionali pe manerelor usilor, dar nici peste curatarea tuturor butoanelor pe care le folosesti.

Umerase si cuiere

Primul lucru pe care il faci dupa ce ajungi acasa de la serviciu este sa iti pui haina in cuier si camasa pe umeras. De obicei, faci aceste lucruri inainte de a te spala pe maini – astfel, microbii si bacteriile ajung si in dulapul tau si nu numai.

Avand acest aspect in vedere, este recomandat sa ai o sectiune a dulapului rezervata pentru hainele care au calatorit pe afara. Aceasta sectiune ar trebui si ea dezinfectata complet, in mod regulat.

Carduri de credit, portofele, genti, chei, smartphone

O simpla plata cu cardul de credit il poate expune pe acesta din urma virusurilor si bacteriilor. Apoi, cardul va transmite bacteriile portofelului tau, iar acesta le duce ori pe haine, ori in interiorul unei genti. Astfel, este de la sine inteles de ce ar trebui sa te bazezi pe dezinfectanti profesionali si sa dezinfectezi toate lucrurile care intra in contact cu banii sau cardurile de credit.

In plus, cheile si ecranul telefonului sunt printre lucrurile pe care le atingi foarte des, motiv pentru care ar trebui prioritizate atunci cand dezinfectezi.

Incaltamintea si locul de depozitare al acesteia

Nu sunt necesare prea multe argumente si explicatii cand vine vorba de incaltaminte. Talpa pantofilor tai trece prin toate locurile – trotuar, metrou, grupuri sanitare si asa mai departe. Asadar, aceasta trebuie neaparat dezinfectata.

Totusi, chiar daca folosesti si cei mai buni dezinfectanti profesionali, tot pot ramane urme de murdarie si bacterii pe suprafata unui pantof. Drept urmare, dezinfectarea locului de depozitare al acestuia, in mod regulat, este si ea recomandata.

Nu stii de unde poti achizitiona dezinfectanti cu adevarat eficienti?

In cazul in care selectia de dezinfectanti din comert te dezamageste uneori, te poti baza oricand pe alternative nu numai eficiente, dar si la un pret avantajos. Astfel, poti accesa cu incredere magazinul online eDezinfectanti si alege tot ce ai nevoie din gama variata de produse de curatenie si dezinfectare.

Echipa eDezinfectanti intelege si nevoile afacerilor din domeniul HoReCa si pune acestora la dispozitie produse profesionale, concepute special pentru suprafete mari care sunt expuse murdariei in mod constant.