3 sfaturi pentru achiziționarea unui laptop de calitate

Sursa foto: Shutterstock
Lucrați la birou sau remote, în stil work from home sau work from anywhere? În oricare dintre situații, aveți nevoie de device-uri performante, la prețuri accesibile. Aflați în continuare cum să achiziționați laptopuri de calitate, potrivite pentru activitățile voastre profesionale!
Verificați specificațiile tehnice pentru un laptop de calitate
Atunci când vine vorba de achiziționarea unui laptop de calitate, este esențial să vă familiarizați cu specificațiile tehnice, în special cu procesorul, memoria RAM și spațiul de stocare. Înainte de achiziție, verificați sistemul de operare pentru laptop, să fie compatibil cu cel al smartphone-ului. Solicitați detalii despre configurare și personalizare, viteză de rulare, conectivitate și compatibiliate cu device-urile pe care le utilizați.
Dacă lucrați cu fișiere audio-video de mari dimensiuni, selectați modele de laptop cu procesor puternic de tip Intel Core sau AMID, ecran super HD, cu rezoluție de 1920×1080 sau chiar de 2560×1600 pixeli și placă grafică performantă. Nu uitați că este vorba despre un gadget pe care-l veți transporta frecvent, așa că alegeți un laptop cu greutate redusă, design ergonomic și baterie durabilă.
Selectați instrumente de plată inteligente pentru laptopuri de calitate la prețuri avantajoase
Pentru achiziționarea unui laptop de calitate, utilizați instrumente de plată inteligente, de exemplu cardul de cumpărături în rate fără dobândă* CardAvantaj. Astfel veți beneficia de echipamente performante, la prețuri atractive. Descoperiți partenerii Card Avantaj și alegeți cel mai bun laptop pentru bugetul vostru, la un raport optim calitate-preț. Fie că mergeți în magazin sau comandați online, aveți la dispoziție sute de modele de laptopuri, din oferta celor mai cunoscute branduri de produse electronice și IT&C: eMag, Media Galaxy, Flanco, Altex, Telekom, Badadum, Evomag, E-Boda ș.a.
Aveți nevoie de un laptop nou? Este un moment bun să deveniți posesor de CardAvantaj, cardul de cumpărături cu zero lei taxă de emitere, bonus pentru tranzacții comerciale și retrageri de numerar de la ATM, cashback și alte facilități pentru un shopping sigur și rapid (plăți Contactless, CardAvantaj virtual, aplicație mobilă AVANTAJ2go).
Alegeți un laptop potrivit activităților voastre profesionale
Primul pas în alegerea unui laptop potrivit pentru activitățile profesionale este identificarea nevoilor specifice. Dacă faceți design grafic veți avea nevoie de un laptop cu o placă video performantă și un ecran de înaltă rezoluție, pentru a reda culorile și detaliile cu precizie. Ca programator, veți utiliza un laptop cu procesor puternic și memorie RAM superioară, pentru programe și aplicații complexe, dezvoltare de software ș.a.
Țineți seama de recenziile utilizatorilor și de sfaturile specialiștilor în echipamente IT&C. De exemplu, laptopurile Apple (MacBook Pro sau Air) sunt recomandate pentru profesioniștii din domeniul creativ sau pentru oamenii care lucrează cu date sensibile, deoarece au design intuitiv și asigură un nivel crescut de securitate cibernetică. Evaluați ofertele disponibile, conform sfaturilor prezentate, ca să alegeți cele mai potrivite modele de laptopuri!

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.