3 Idei de Cadouri preferate pentru femei! Nimic mai simplu!

Mereu, veșnica problema a cadourilor! Ce ii cumpăr? Va aprecia? Dar ceilalți cum procedează și ce ii aduc? Dacă o dau in bara? Până la urma, un cadou trebuie luat ca atare, fix ca un cadou! Știți vorba aia “calul de dar nu se caută la dinți” și indiferent câtă energie ai pune in căutarea/alegerea unui cadou, pana la urma, tot un cadou rămâne și poți foarte bine să nu te pliezi pe nevoile persoanei, dar totodată să ii cumperi ceva care să-i facă plăcere și poate să se gândească cu plăcere la tine când îl are alături.

Așadar, in câteva rânduri pe care le avem la dispoziție, voi încerca să-ți prezint trei idei de cadouri! Tu nu o lua mot a mot, așa fac mereu, zic una și fac alta. Îți voi da mai multe variante!

Păi hai să vedem, după o mică cercetare, nimeni nu spune nu unei căni. Deși pare simpla și stupida ideea, vezi că acest tip de cadou este pe primele locuri când vine vorba de produse cu zero returnare. Nu o spun eu, o spun comercianții! De aici tragem concluzia că o cana bine aleasă la momentul ei, fie ea cu mesaj de Crăciun sau de dragoste, poate chiar ceva haios, face toți banii și aduce bucuria momentului. Da gândește-te câte momente poți crea ulterior printr-o cană, cu care probabil acea persoană își va bea dimineața cafeaua! Zic bine?

Un alt cadou reușit este brățara. Fie că vorbim de bărbat sau femeie, brățările sunt un accesoriu de nelipsit, acestea putând fi foarte ușor de încadrat in ținuta. Așadar, putem alege o brățară pietre semiprețioase, care credeți-mă că transmite bucuria unui cadou. Iar dacă vrei sa fii și mai original si te găndești la brățări damă cu pietre sau brățări bărbați cu pietre ca nu avem diferențe mari, atunci clar mergi către brățări mesaj cod. Alegi ce mesaj să încorporezi și mai mult ca sigur, mesajul tău va fi citit zilnic, ori de câte ori aceasta va fi purtată. Are un farmec aparte, datorită codului Morse. Acesta neputând fi citit de toată lumea, e practic un mesaj secret, numai de purtător știut. Pare interesant nu? Ei bine, daca te atrage ideea, poți merge și către brățări de picior! Dar lăsăm discuția asta pe altă dată!

Sau putem merge pe o varianta prea cunoscuta, in care dulcele este vedeta! Ce părere ai de un aranjament dulce? Cred si eu că îți place! Categoric aici, in funcție de eveniment sau persoana, putem opta pentru aranjament dulce in forma de buchet, dacă este vorba de o persoană care apreciază lucrurile inedite/interesante sau putem merge pe o inima cu dulciuri dacă ne gândim la o persoană draga. Mai sunt și momente ca sărbătorile de iarna, când poți să  mergi pe un aranjament dulce cu șampanie.

Sunt foarte multe idei de cadouri, super interesante și chiar te invitam sa explorezi Internetul. Într-adevăr, când ajungi la momentul de care-ți vorbeam la începutul acestui articol, lucrurile par complicate, începi să-ți pui întrebări cu “dacă” in fată și atunci pierzi firul normal al lucrurilor.

In speranța ca ți-am fost de folos și consideri interesant subiectul, te invitam sa citești in continuare și chiar te provocăm să ne lași in comentarii ideile/recomandările tale de cadouri. Nu ne supăram, ba chiar consideram constructiv aportul tău!

Pe data viitoare!